Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2008 16:35 - ГЕРБАджийте от Видин искат министерства СЕГА!!!
Автор: babavidanews Категория: Политика   
Прочетен: 2095 Коментари: 0 Гласове:
0



        В ГЕРБ вече ламтят за власт и министерски кресла... Това се вижда от ето това писмо с проекто листа на кандидатите за народни представители от Видин, което скандализира местната общественост тези дни. В него заедно с номинациите за кандидат- депутати върви и разпределението на апетитни държавни постове.
image
        Номинираните са настоящи общински съветници- извъртели се вече пред очите на избирателя в местните избори. Няма нито едно ново попълнение сред шепата познати и строго партийни лица. Криза за кадри или наистина става въпрос за неистов ламтеж на Борисовите хора към още по-голяма власт? При това всички те в качеството си на избрани за съветници- само преди 8 месеца тържествено се заклеха да служат вярно и в интерес на видинските граждани цели 4 години.
        В листата са намерили място /на 6 и 7 позиция/ 2 имена, избрани за съветници от „ДПС-Евророма”!!! Защото във Видин хората от ромско-догановата коалиция отдавна са приобщени здраво и вземат единодушно с ГЕРБ управленските решения в ОБС.
image
        Според едни с писмото се е бързало за подарък на Бойко Борисов, който същия ден удари 49 години. И то защото някои са смятали, че той покрай рождената си дата ще запомни колко организирани са във Видин и колко напред гледат под ръководството на настоящия председател на местната партийна структура и на ОбС. Същият, който някога е бил номиниран от БСП за червен кандидат кмет на града!!!, сега е горд водач на листата и съответно, както е видно” му се полага пост за министър или зам.-министър на отбраната.
        При това решението за номинациите е взето на полусъзаклятническа сбирка, без да присъстват една част от обявените в писмото имена. Именно те научават за това чрез медиите иса смаяни. Върви и версия епистоларното произведение да е фалшифицирано от някого, който желае колизия в цветната партия. А това най-много говори, че в ГЕРБ нещата не вървят гладко, че борбата там е жестока и че бушуват завист и ниски страсти. А поводи за вътрешна дискредитация има - едни завиждат на общинските съветници за докопването до кокала, а други са крайно разочаровани и роптаят срещу поведението на кмета Румен Видов, че не представя достойно партията, издигнала го до този пост, от което ГЕРБ определено трупа негативи.

Използвани са материали от местния печат


Тагове:   видин,   министерства,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930